download brochure
Per conèixer tota l'oferta del nostre Spa, baixeu-vos el fullet de l’Spa.

Tractaments per relaxar-se i renovar-se, del cap als peus.

Oferim una àmplia gama de tractaments d'arreu del món, incloent-hi una variada selecció de teràpies que combinen antigues filosofies amb les tècniques més modernes.


Teràpies exclusives de l’Spa Mandarin Oriental - Tractaments exclusius

DURADA 1 h 50 m
PREU 235 EUR
Les teràpies exclusives de Mandarin Oriental s'han dissenyat per satisfer el creixent interès dels hostes per les experiències de spa senzilles, eficaces i autèntiques. S'han desenvolupat amb l'ajuda d'especialistes en medicina tradicional xinesa i experts en aromateràpia. Cada teràpia consisteix en un relaxant ritual de massatge manual del cos que combina els poderosos efectes del massatge oriental meridià amb els beneficis terapèutics dels olis essencials, barrejats d'una manera personalitzada i creats en exclusiva per a Mandarin Oriental. Cada tractament comença amb una consulta privada amb el terapeuta per determinar l'estat de benestar de cada persona. Tot seguit, els olis i els tractaments s'escullen de manera personalitzada per unir el cos, la ment i l'esperit en una harmonia perfecta. Per últim, els hostes també reben una guia nutricional i d'exercici físic perquè puguin continuar gaudint dels beneficis d'aquest programa a casa seva.

Harmonia oriental - Tractaments exclusius

DURADA 1 h 50 m
PREU 345 EUR
Quatre mans treballen en perfecta consonància per oferir una experiència única que infon harmonia als sentits. El tractament comença amb un refrescant bany de peus en aigües purificadores, que els deixa suaus i lleugers i relaxa la ment. A continuació, dos terapeutes treballen conjuntament amb una sincronització total dels moviments. Primer, s'aplica un exfoliant càlid que suavitza i renova la pell i, tot seguit, un massatge relaxant que restableix l'equilibri del cos. El tractament finalitza amb un massatge simultani del cap i els peus que desperta la ment, reactiva el cos i deixa una fragància exòtica a la pell.

Time Rituals™ - Tractaments exclusius

DURADA 1 h 50 m / 2 h 50 m
PREU 235 EUR / 345 EUR
Els exclusius “Time Rituals” de Mandarin Oriental permeten reservar temps en lloc de tractaments específics, de manera que, després, els serveis poden personalitzar-se en funció de les necessitats de cada persona. Tots els “Time Rituals” comencen amb un relaxant ritual de peus i estan dissenyats per restablir l'equilibri natural.

Primavera a Barcelona - Tractaments rituals

DURADA 2 h 20 m
PREU 265 EUR
Un tractament luxós i revitalitzant amb ingredients autòctons de la terra per restablir totalment l'equilibri del cos. Un ritual de peus amb menta i sàlvia fresques dóna la benvinguda i precedeix a una exfoliació vigoritzadora i calmant a base d'oli d'oliva de la terra, menta silvestre i sals. Un massatge corporal sencer d'aromateràpia amb olis essencials preparat amb menta del terreny i pedres calentes, que culmina amb un relaxant massatge de cap per dissipar la tensió que pugui quedar i promoure una sensació de tranquil·litat i de benestar.

Relaxació amb bambú i argània - Tractaments rituals

DURADA 2 h 20 m
PREU 265 EUR
Aquest tractament terapèutic, que combina ingredients mediterranis, nodreix i regenera la pell esgotada i apagada. Relaxeu-vos amb un ritual de peus de benvinguda, seguit d'una suau exfoliació corporal amb el nostre exfoliant exclusiu Quintessence per preparar el cos per a un massatge relaxant. El massatge combina tècniques especialitzades i canyes de bambú per relaxar i estirar les músculs, millorar la circulació sanguínia i alleujar les tensions corporals. L'oli d'argània, que és un ingredient preciós ben conegut que alenteix l'envelliment, s'utilitza per restaurar la frescor i l'elasticitat de la pell. Per acabar, hidratació facial amb productes ESPA. El resultat és un tractament eficaç i reconstituent de debò.

Tractament corporal reafirmant - Tractaments corporals

DURADA 50 m / 1 h 50 m
PREU 120/150 EUR

Tractament estimulant que combina la microestimulació del guardonat sistema CACi amb tècniques de massatge desintoxicant. L'objectiu és millorar la circulació sanguínia i limfàtica, reduir l'aparició de cel·lulitis i tonificar els músculs. Consisteix en la col·locació d'una sèrie de tampons conductors d'electricitat a la zona desitjada per estimular els punts de moviment dels músculs i activar contraccions inconscients. Això va seguit d'un massatge estimulant als malucs, al ventre i a les cuixes amb una concentració d'aromateràpia i algues. El tractament acaba amb l'aplicació de la crema Smooth & Firm Body Butter d'ESPA, una combinació d'argània, omega 3, 6 i 9, vitamina E i olis essencials per calmar, restaurar i refinar la textura de la pell.

Per obtenir els millors resultats, es recomana fer dotze sessions de 50 minuts (1.350 EUR) o de 80 minuts (1.700 EUR)

Tractament corporal d'essències orientals - Tractaments corporals

DURADA 50 m / 1 h 20 m
PREU 120 EUR / 165 EUR
Aquest massatge, que forma part de les teràpies exclusives de Mandarin Oriental, està dissenyat especialment per als viatgers cansats, els executius estressats o qualsevol persona que vulgui alleujar la tensió de les espatlles o les cervicals. Aquest massatge es centra en les zones del cos en les quals s'acumula més tensió. La combinació del nostre oli exclusiu Quintessence amb gingebre càlid, mandarina revitalitzant i encens sagrat restableix la unió entre la ment i les emocions.

Tractament facial intensiu CACI - Tractaments facials

DURADA 50 m / 1 h 15 m
PREU 120/150 EUR

El tractament facial no quirúrgic més famós. El CACi "torna a educar" els músculs facials a través de l'aplicació de microcorrents. D'aquesta manera, s'atenuen les línies d'expressió i les arrugues, proporcionant un efecte de lífting. També augmenta el flux sanguini als teixits, cosa que estimularà la producció de col·lagen i elastina a la pell. Ajuda a estirar i tonificar els músculs i suavitza alhora l'aparició de línies d'expressió.

Per obtenir els millors resultats, es recomana fer dotze sessions de 50 minuts (1.200 EUR) o d'1 hora i 30 minuts amb oxigenació (1.850 EUR)

Tractament facial holístic personalitzat - Tractaments facials

DURADA 50 m
PREU 120 EUR
La contaminació urbana, l'estrès ambiental, els viatges, les pressions de la feina i la manca de son poden esgotar i apagar la pell. Aquest tractament facial relaxant treballa en un nivell molecular profund per purificar, equilibrar i hidratar la pell. El tractament comença amb una avaluació facial per determinar el vostre tipus de pell. Tot seguit, el terapeuta selecciona els productes de la nostra gama de productes facials d'aromateràpia ESPA per personalitzar l'experiència facial en funció de les necessitats de la vostra pell.

Tractament facial Haute Couture de Linda Meredith - Tractaments facials

DURADA 60 m / 1 h 15 m with O2
PREU 135/150 EUR
La reputació dels tractaments facials Linda Meredith s'ha convertit en un tema de conversa entre les celebritats de tot el món. Amb una filosofia que complementa els spas de Mandarin Oriental, Linda Meredith utilitza matèries primeres naturals per crear precioses pocions de bellesa, sempre amb una passió al darrere: la cerca de l'excel·lència i l'eficàcia. Aquest tractament facial es dissenya en funció de les necessitats específiques de la vostra pell. És la millor neteja a fons, amb sèrums microglicòlics que s'absorbeixen a la pell, amb efectes antibacterians, contribueix a reduir les imperfeccions i, en pells madures, atenua les línies d'expressió i les arrugues, amb un efecte reafirmant. Us relaxareu profundament amb un massatge de cap, cervicals i espatlles mentre la màscara fa la seva feina.

Oxigen o col·lagen - Tractaments facials

DURADA 30 m
PREU 105 EUR

L'oxigen i el col·lagen són fonamentals per a la regeneració de la pell. Aquest tractament és molt recomanable per maximitzar els resultats entre tractaments facials. Per obtenir els millors resultats es recomana fer sis o dotze sessions.

Per obtenir els millors resultats, es recomana fer sis (525 EUR) o dotze sessions (1.050 EUR)

Tractament complementari de pedicura Bastien, de Bastien Gonzalez - Tractaments complementaris

DURADA 60 m
PREU 115 EUR

El podòleg francès Bastien Gonzalez és conegut a tot el món pel seu estil exclusiu, els seus coneixements i la seva experiència professional. Ha dissenyat i desenvolupat tractaments exclusius per als peus, les ungles i les mans que destaquen per la fusió de bellesa i benestar.

Consisteix en una pedicura general amb tractament de les ungles, que es poleixen suaument per restablir la seva bellesa natural, de manera que recuperen la brillantor i un aspecte saludable sense utilitzar esmalts; un tractament de la pell per eliminar les petites imperfeccions i la sequedat; i un exclusiu massatge ascendent de peus i cames per eliminar les tensions i la pesadesa.

El duo de Bastien – Bastien Gonzalez - Tractaments complementaris

DURADA 75 m
PREU 180 EUR
Aquest tractament sincronitzat a quatre mans se centra en les ungles, les mans, els peus, les cames i els braços. Un luxe i una relaxació total sense precedents.