Tanca

La cuina catalana més interessant

Amb dues estrelles Michelin, el restaurant Moments continua guanyant premis i devots gràcies a la seva cuina creativa, fresca i saludable, inspirada en la cultura culinària catalana. Sota la direcció de la xef Carme Ruscalleda i el seu fill, Raül Balam, el Moments ofereix una de les experiències gastronòmiques més exclusives de Barcelona. Amb set estrelles Michelin als seus restaurants d'Espanya i Tòquio, Ruscalleda s'ha convertit en una de les xefs més famoses del país.

Els tons daurats i ambre del menjador del Moments, que està decorat amb els dissenys exclusius de Patricia Urquiola, creen una atmosfera màgica i relaxant que permet gaudir plenament de l'experiència gastronòmica que ofereixen el menú a la carta i el menú de degustació. A més a més, la finestra de la cuina permet que els comensals gaudeixin d'una agradable vista del personal mentre treballa.


Podeu llegir un article relacionat a Destination MO

Tanca

Inspirat en la tradició

El menú exclusiu que Carme Ruscalleda ha preparat per al Moments ofereix una perspectiva renovada de la cuina tradicional catalana, tant en la concepció con en les tècniques professionals i la selecció d'ingredients frescos. “La qualitat i la frescor dels productes que utilitzem són fonamentals”, explica Ruscalleda. “El meu objectiu sempre ha estat oferir plats ben preparats, especials, creatius, saludables i deliciosos”.

El nostre principal desig és oferir una experiència gastronòmica excepcional. Per aquest motiu, Carme Ruscalleda i el seu equip culinari cerquen cada dia els ingredients de temporada més selectes per crear nous menús.

Podeu elegir entre un menú a la carta o un menú de degustació, que inclou cinc aperitius, cinc plats principals, cinc formatges, dues postres i dolços de rebosteria. Tanmateix, els migdies de dimarts a divendres oferim el menú Club Migdia, que inclou cinc aperitius, tres plats principals, cinc formatges, unes postres i els dolços de rebosteria.

Gràcies a la qualitat dels nostres productes i a les nostres tècniques culinàries, el nostre menú també inclou plats antienvelliment, que s'han creat amb la col·laboració del Dr. Manuel Sánchez, cap de la unitat antienvelliment de la Clínica Planas, i que estan dissenyats per restablir l'equilibri interior del cos i endarrerir el procés d'envelliment.

Tanca

Coneixeu els xefs

CARME RUSCALLEDA

Amb un total de set estrelles Michelin, Carme Ruscalleda és la xef més guardonada del món. L'any 1988, aquesta professional autodidacta va obrir el seu primer restaurant, el Sant Pau, amb el seu marit, Toni Balam, a Sant Pol de Mar, el seu poble natal a la costa catalana. Des de l'any 2006, aquest restaurant ha guanyat tres estrelles Michelin.

Carme Ruscalleda també dirigeix una sucursal del restaurant Sant Pau a Tòquio, on ja ha guanyat dues estrelles Michelin. També ha guanyat altres premis, entre els quals destaquen el Premi Nacional de Gastronomia de 1998, la Creu de Sant Jordi (una de les majors distincions civils de Catalunya) l'any 2004 i la Medalla d'or del Parlament de Catalunya l'any 2013.

Ruscalleda va començar la seva col·laboració amb l'hotel Mandarin Oriental de Barcelona l'any 2009. A finals de l'any 2012, el Moments va rebre dues estrelles Michelin com a reconeixement per la seva creativa gastronomia catalana neotradicional.


Podeu llegir un article relacionat a Destination MO

XEF RAÜL BALAM

Raül Balam és el xef principal del restaurant Moments, que dirigeix junt amb Carme Ruscalleda. La carrera de Balam va començar al Sant Pau, on va aprendre refinades tècniques culinàries i on ben aviat va passar a formar part de l'equip creatiu. Des d'allà va anar a Tòquio per preparar la inauguració del restaurant bessó del Sant Pau, que ha estat tot un èxit transmetent la filosofia de la creativa i natural gastronomia catalana als gurmets japonesos.

Després de tornar de Tòquio, l'any 2009 Balam va unir-se a Mandarin Oriental Barcelona per inaugurar el Moments. Balam s'encarrega del dia a dia del restaurant i lidera un grup de gran talent i motivació amb una atenció pel detall que fa patent el per què de les dues estrelles Michelin del restaurant Moments.

Tanca

Exhibició de la millor cuina catalana

Oferim una atractiva taula del xef amb vistes al que passa a la cuina. Aquesta taula, que té capacitat per a 15 persones, es troba a darrere d'una cortina perquè puguin gaudir del servei i l'atmosfera del Moments amb la màxima intimitat.

Tanca

Reserva una taula

Podeu fer una reserva utilitzant un dels mètodes de contacte que s'indiquen a sota.

TELÈFON
+34 93 151 87 81

EN LÍNIA
thefork.com

ADREÇA ELECTRÓNICA
mobcn-moments@mohg.com